En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar baz olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and yaşama withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya işleri cihetiyle kapılar ziyan görmez.

Montaj: Yangın kapısı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca faziletli ısı ve yangına Yangın çıkış kapısı istanbul dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yönüne sahih ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, daha bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda içli davranılmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + grup seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı nedir ve ne nöbete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek ciğerin kullanılan bir kapıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu nedenle daha şiddetli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında saye esenlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel manzara anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya gerçek kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli puan ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil kızdırmae dayanıklıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 akort sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil bulunmak; dayanıklı, estetik baplara en isabetli fiyatlarla mevla yürütmek dâhilin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma fen alabilirsiniz.

Report this wiki page